About

Hừm, để coi tôi là kiểu người gì nhỉ? Là dân văn phòng, làm công ăn lương, thích ở nhà hơn ra đường. Cuối tuần thì ngồi ôm sách không thì cũng ôm máy ngồi code, lâu lâu thì cũng mở game lên chơi. Hồi còn đi học thì điểm môn Văn cứ phải nói là gần bét lớp nhưng viết nhảm thì cũng không đến nỗi nên cũng thích viết để duy trì thói quen từ hồi Yahoo! 360.

Hồi đầu thì tôi chỉ định viết blog theo kiểu nhật kí để rút kinh nghiệm cho những lần phá hoại cái laptop của tôi hoặc giải code kata. Sau này thì thích cái gì thì cũng đem lên đây viết, nhưng dù gì thì cũng chỉ toàn mấy cái thú vui của dân nerd nên lấy cái tên One of the nerds. Còn cái đoạn giới thiệu bằng tiếng Anh ở dưới là bản About Me 1.0 (giữ lại làm kỉ niệm xem những ngày đầu tôi đã viết giới thiệu ra sao)


Yo wassup guys,

This blog is all about my point of view on various topics, especially something that are nerdy, my personal experiences on silly daily problems and for things that I am exploring everyday.

For myself, I’m a ISTJ guy comes from the world of programming, manga and video games. I always have low marks at literature but I do like writing, so I start blogging. I do blog because:

  • It helps me remind the future-me how I dealt with these problems in the past
  • A good way to test my thought and idea (even the silly one)
  • To give my inner nerd a place for him

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s